Verzending & Retourneren

VERZENDING

Maandag t/m Vrijdag: Vóór 17:00 besteld, volgende dag in huis

Zaterdag & Zondag besteld, dinsdag in huis.

Na verzending ontvangt u direct een bevestigingsmail met Track & Trace code zodat u uw bestelling kunt volgen!

Verzendkosten:

  • €0 tot €15:  €7,95
  • €15 tot €60: €5,95
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Waarom hebben wij verschillende verzendtarieven? 

Om onze prijzen zo scherp mogelijk te houden, is het niet rendabel om voor kleine bestellen het normale verzendtarief te hanteren. Vandaar dat wij bij bestellingen onder de €15 een hoger tarief rekenen. Wij hopen op uw begrip! Heb je verder vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op!

RETOURNERING

Is er iets niet in orde? Wij lossen het graag op! Neemt u alstublieft contact met ons op en wij doen altijd ons uiterste best samen met u tot een goede oplossing komen.

Wilt u uw bestelling retourneren? Dat kan natuurlijk ook. Laat dit alstublieft uiterlijk 14 dagen na ontvangst van het pakketje aan ons weten, bijvoorbeeld per mail of via het contactformulier. Hiervoor hoeft u geen reden op te geven.

Retourkosten

De kosten om te retourneren zijn voor de klant zelf. Wel kan je via ons een retoursticker aanvragen en betaal je in de meeste gevallen een gunstiger tarief. De kosten om te retourneren zijn dan €7,- euro per pakket.

Stuur bijvoorbeeld een mail met als titel: Retour -ordernummer- en als inhoud de producten die u terugstuurt, zodat wij dit correct kunnen verwerken. U hebt na aanmelding van de retour 14 dagen de tijd deze aan ons te versturen. Na de daadwerkelijke verzending van de retour is het van belang een bericht te sturen dat deze onderweg is. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

U ontvangt het retourbedrag binnen enkele dagen en uiteraard altijd binnen 14 dagen na aanmelding van de retournering terug op dezelfde wijze waarop de betaling is verricht, mits het pakketje gearriveerd of onderweg naar ons is.

Let op: Onaangemelde retouren kunnen niet in behandeling worden genomen.

Het consumentenretourrecht is niet van toepassing op zakelijke orders.